Genç Kızlar Ligi tüm heyecanıyla devam ediyor..
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Genç Kızlar ligi Palyoff eleme gruplarında müsabakalar devam ediyor. Ankara’da ve Erzurum’da gerçekleştirilen müsabakalar sonunda Batı grubundan Genç Ankaralılar S.K. ve Buz Korsanları S.K. playoff'a yükselirken, Doğu Grubunda ise Narman S.K. playoff'a kalmayı garantiledi. Erzurum Gençlik S.K. ve Aziziye S.K. ise playoff'a yükselmek için kıyasıya mücadele ediyor. Playoff'a yükselecek doğu grubunun son takımı 1 nisan 2017 tarihinde oynanacak Aziziye S.K. - Erzurum Gençlik S.K. müsabakasından sonra belli olacak.
Play off müsabakaları 8-9 Nisan 2017 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak ve buz hokeyitv.com adresinden canlı yayınlanacak.
Bu müsabakalardan sonra ilk kez oluşturulacak 18 yaşaltı genç kızlar milli takımı aday kadrosu 9-15 Nisan 2017 tarihleri arasında Ankara’da gelişim kampına alınacak.