2023 – 2024 Sezonu Hakem Semineri 1.Oturumu yanı sıra Buz İçi Aday Hakem Kursu, aşağıdaki tarihlerde belirtilen şehirlerde açılacaktır.
Yeni hakem olmak isteyenlerin, federasyonumuzun internet sayfasında bulunan MHK TALİMATNAMESİ‘NDEKİ HAKEM OLABİLME KOŞULLARINI TAŞIMALARI GEREKMEKTEDİR.
Seminerin bulunduğu illerdeki faal hakemlerin 2023 – 2024 Sezonunda görev alabilmesi için seminerin tamamına, yazılı sınav, video sınav ve buz içi testlerine katılımı zorunludur. Hakem vize ücretlerinin ve kurs ücretlerinin 1 Eylül 2023 Cuma günü saat 12:00’ye kadar TBHF’nin aşağıdaki banka hesabına yatırılması ve dekontun açıklama kısmına “AD – SOYAD KATILACAĞI İL” yazılarak mhk@tbhf.org.tr adresine iletilmesi önemle duyurulur, aksi halde hakemlerin seminer veya kurs başvurusu onaylanmayacaktır.
Faal Hakem: 250 TL
Aday Hakem: 750 TL (İlk defa hakem seminerine katılacak veya vizesi iptal edilen hakemler)
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanlığı Hesap No:
Türk Ekonomi Bankası Tunalı Hilmi Şubesi
IBAN: TR86 0003 2000 0000 0088 0111 29
Hakem semineri ve aday hakem kurs programı, yukarıda belirtilen tarihlerde ilgili illerdeki tesislerin uygunluğuna göre düzenlenecektir ve ayrıntılı bilgi katılımcılarla ayrıca paylaşılacaktır. Hakem ve kursiyerlerin buz testi için şahsi paten, kask ve düdüklerini getirmeleri zorunludur.
NOT: TBHF Merkez Hakem Kurulu, yeteri katılım olmaması durumunda ilgili illerdeki seminerlerin tarihinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
NOT: Bu seminerlere arzu eden tüm spor kulüpleri, sporcular, veliler ve buz hokeyine ilgi duyanlar ücretsiz olarak katılabilir. Ücretsiz olarak katılım gösterip buz hokeyi güncel kurallarına dair bilgi edinmek için mhk@tbhf.org.tr adresine 1 Eylül 2023 tarihine kadar bilgi verilmesi gereklidir.